Επισκεφτείτε τη σχολή οδηγών Κούκος στα Ιωάννινα, και αποκτήστε το δίπλωμα οδήγησης της αρεσκείας σας σε πολύ προσιτές τιμές και με ιδανικούς τρόπους αποπληρωμής, με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του!!!

koukos ticket

Koukos Sxoli Odigwn 23 11 2015 Inner sm

 

Πληροφορίες

Η σχολή οδηγών Κούκος βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων (Σπύρου Λάμπρου 65) και είναι κοντά μας για να μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στην εκμάθηση οδήγησης για όλους τους τύπους οχημάτων (Δίπλωμα Αυτοκινήτου, Διπλώματα Μοτοσυκλέτας, Επαγγελματικά Διπλώματα Κατηγοριών Β΄- Γ΄- Δ΄- Ε΄), με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, σε πολύ καλές τιμές.

Η σχολή οδηγών Κούκος,στα Ιωάννινα, προσφέρει ειδικές τιμές ώστε κάθε φοιτητής και μαθητής να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής, στις πλέον καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε με τη σχολή οδηγών Κούκος και θα βρεθεί ο πλέον καλύτερος τρόπος αποπληρωμής διπλώματος που ταιριάζει στον καθένα.

Η σχολή οδηγών Κούκος αποτελεί ένα αξιόπιστο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Στόχος είναι η σύγχρονη, ευχάριστη και υπεύθυνη εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών σε ολιγομελή τμήματα.

Στη Σχολή λειτουργεί Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης με σύγχρονα μέσα παρακολούθησης.

 

 

Επικοινωνία

Σπύρου Λάμπρου 65, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45333

Τηλέφωνο: 2651020930

Κινητό: 6934997219

Facebook: Σχολή οδηγών Κούκος (Driving School)

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Εκτύπωση

e-max.it: your social media marketing partner

www.olaballa.gr

rouskas1

Sxoli Odigon koukos ilias Banner 2