Ενημέρωση για Εταιρείες

 

Έχεις προσφορές στο κατάστημά σου;


socialnetworking1Δώσε μας την προσφορά σου και θα την διαφημίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Epirus Deals και στην σελίδα μας στο facebook!

 

Γιατί να βάλω την προσφορά μου στο Epirus Deals;

 

  • Προσεγγίζει ένα συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό (χρήστες του διαδικτύου).
  • Είναι πάντοτε προσβάσιμη οποιαδήποτε χρονική στιγμή και διαθέσιμη από οποιοδήποτε σημείο στο κόσμο.
  • Παρέχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά διαφημιστικά μέσα (έντυπο, τηλεόραση, ραδιόφωνο), όπως η δυνατότητα ανανέωσης των πληροφοριών, η δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης, καθώς και οι δυνατότητες διαλογικότητας (ευελιξία χρόνου, επανάληψη διαφήμισης, κλικ σε σημεία ενδιαφέροντος κ.α).
  • Η διαφημιστική προβολή στο Internet σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής / απόδοσης.
  • Δυνατότητα άμεσης αλλαγής της προσφοράς σας κατόπιν συνεννόησης.
  • Μικρό κόστος.
  • Είναι διαθέσιμη 365 ημέρες το χρόνο.

Istock-graph-1

 

Το Epirus Deals σας εγγυάται νέους πελάτες γρήγορα και ανέξοδα που θα αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις σας. Αυτοί οι πελάτες δεν αναζητούν μόνο την τέλεια προσφορά, αλλά κυρίως την τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Εσείς απλά εξυπηρετήστε τους!

 

Mετρήσιμο Marketing χωρίς ρίσκο!

Εξασφαλίζουμε την προβολή της επιχείρησης σας σε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά! Οι συνεργασίες που έχουμε και τα κανάλια που διαχειριζόμαστε, μας επιτρέπουν να σας προβάλλουμε άμεσα σε ίντερνετ, ραδιόφωνο!

Μεγαλύτερη προβολή «από στόμα σε στόμα»!

Κάθε προσφορά μέσα από το Epirus Deals σας φέρνει μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες μας! Αυτά τα μέλη προτείνουν την προσφορά που αφορά την επιχείρηση σας, σε όλους τους φίλους τους είτε από στόμα σε στόμα, είτε μέσα από το Facebook, το Twitter και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεργαστείτε μαζί μας και να επιλέξουμε μαζί την προσφορά που θα αποδώσει καλύτερα στην περίπτωση σας!

 

e-max.it: your social media marketing partner