Σπίτι Σπίτι & Διακόσμηση

Καθαρισμός & Απολύμανση Στρωμάτων   έως-35%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για πλήρως βαθύ επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση των στρωμάτων του σπιτιού σας με ατμό (Για Ακάρεα και Μικροοργανισμούς), στο χώρο σας! Έκπτωση έως -35%! Δείτε τις τιμές!!!

Lifting Car Stromata21 5 2017

Γενικός Καθαρισμός & Απολύμανση Οικίας     -15%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για γενικό καθαρισμό και απολύμανση του σπιτιού σας! Έκπτωση -15%! Δείτε τις τιμές!!!

Lifting Car Katharismos Oikias30 5 2016

Πλύσιμο & Αποθήκευση Χαλιών                    -35%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος", για πλήρη και βαθύ καθαρισμό των χαλιών του σπιτιού σας, με παραλαβή από το χώρο σας! Αρχικής αξίας 4,5€/τ.μ., τώρα με μόνο 3€/τ.μ. για το πλύσιμο και 0.5€/τμχ. για τη φύλαξη του χαλιού σας!!!

Lifting Car Xaliai29 5 2016

Πλήρης Καθαρισμός Καναπέ ή Καθίσματος     έως-40%
(Για Ιδιώτες)

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για πλήρη και βαθύ καθαρισμό κάθε θέσης καναπέ, πολυθρόνας, καρέκλας και καθίσματος, απομακρύνοντας σκόνη, ακάρεα και λεκέδες, με επίσκεψη στο χώρο σας από έμπειρο συνεργείο!!! Έκπτωση έως -40%! Δείτε τις τιμές!!!

Lifting Car Saloni Idiotes 24 5 2017

Πλήρης Καθαρισμός Τοίχων                             -50%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Ligting Home", για πλήρη και βαθύ καθαρισμό των τοίχων και των ταβανιών του σπιτιού σας , με επίσκεψη στο χώρο σας από έμπειρο συνεργείο!!!

mamakis katharismos toixwn