Αυτοκίνητο Αυτοκίνητο

Ασφάλειες Οχημάτων                                  -30%

Κερδίστε έκπτωση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας έως και 30%, από την Εταιρεία Ασφαλίσεων ΝΟΥΣΙΑΣ Ο.Ε. Αξιοπιστία, Ασφάλεια, Σιγουριά σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες AIG, ERGO, INTERLIFE, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, GENERALI.
(Από 78€ το εξάμηνο!!! - Κάντε κλικ για προσφορά)

Nousias Asfaleies

Σχολή Οδηγών Κούκος Ιωάννινα                               

Επισκεφτείτε τη σχολή οδηγών Κούκος στα Ιωάννινα, και αποκτήστε το δίπλωμα οδήγησης της αρεσκείας σας σε πολύ προσιτές τιμές και με ιδανκούς τρόπους αποπληρωμής, με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του!!!

Σχολή Οδηγών Ιωάννινα Κούκος

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου                 -20%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του Πλυντηρίου Αυτοκινήτων Lifting Car (Μαμακής Στέφανος) στα Ιωάννινα και κερδίστε έκπτωση 20% για πλήρη βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου σας!!!

liftingcar Biologic 21 05 2017 sm

Καθαρισμός Φαναριών Αυτοκινήτου                 -33%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του Πλυντηρίου Αυτοκινήτων Lifting Car (Μαμακής Στέφανος) στα Ιωάννινα και κερδίστε έκπτωση 33% στον καθαρισμό (ξεθάμπωμα) των φαναριών του αυτοκινήτου σας!!!
(Η τιμή αναφέρεται στον καθαρισμό δύο φαναριών)

liftingcar fanaria

Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω                     -20%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του Πλυντηρίου Αυτοκινήτων Lifting Car (Μαμακής Στέφανος) στα Ιωάννινα και κερδίστε έκπτωση 20% στο εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας!!!

liftingcar CarWash 21 05 2017 sm

www.olaballa.gr

rouskas1

Sxoli Odigon koukos ilias Banner 2