Σπίτι Σπίτι & Διακόσμηση

Καθαρισμός & Απολύμανση Στρωμάτων   έως-35%

(ΔΩΡΕΑΝ AKARI-TEST)

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για πλήρως βαθύ επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση των στρωμάτων του σπιτιού σας με ατμό (Για Ακάρεα και Μικροοργανισμούς), στο χώρο σας! Έκπτωση έως -35%! Δείτε τις τιμές!!!

Lifting Car Stromata21 5 2017

Γενικός Καθαρισμός & Απολύμανση Οικίας     -15%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για γενικό καθαρισμό και απολύμανση του σπιτιού σας! Έκπτωση -15%! Δείτε τις τιμές!!!

Lifting Car Katharismos Oikias30 5 2016

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ - Σαλονιού  έως-40%
(ΔΩΡΕΑΝ AKARI-TEST)

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για πλήρη και βαθύ βιολογικό καθαρισμό κάθε θέσης καναπέ, πολυθρόνας, καρέκλας και καθίσματος, απομακρύνοντας σκόνη, ακάρεα και λεκέδες, με επίσκεψη στο χώρο σας από έμπειρο συνεργείο!!! Έκπτωση έως -40%! Δείτε τις τιμές!!!

Lifting Car Saloni Idiotes 24 5 2017

Πλήρης Καθαρισμός Τοίχων                             -50%

Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Ligting Home", για πλήρη και βαθύ καθαρισμό των τοίχων και των ταβανιών του σπιτιού σας , με επίσκεψη στο χώρο σας από έμπειρο συνεργείο!!!

mamakis katharismos toixwn