Εκτυπώστε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι του συνεργείου καθαρισμού "Μαμακής Στέφανος - Lifting Home", για πλήρως βαθύ επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση των στρωμάτων του σπιτιού σας με ατμό (Για Ακάρεα και Μικροοργανισμούς), στο χώρο σας! Έκπτωση έως -35%!!!
(ΔΩΡΕΑΝ AKARI TEST)

ticket 21 05 2017

Lifting Car Stromata21 5 2017 Inner sm

Όροι και Στοιχεία

 

  • Η προσφορά ισχύει για όλους και για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει αναρτημένη στο EpirusDeals.
  • Ο καθαρισμός και η απολύμανση των στρωμάτων σας, γίνεται με επίσκεψη συνεργείου στο χώρο σας!!
  • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση, επίδειξη ή αναφορά του κουπονιού στο κατάστημα για τη λήψη της έκπτωσης!!!

 

Τρέχουσες Προσφορές: 

1) Διπλό Στρώμα από 35€ τώρα με μόνο 30€ (Κέρδος 5€)!

2) Ημίδιπλο Στρώμα από 30€ τώρα με μόνο 25€ (Κέρδος 5€)!

3) Μονό Στρώμα από 25€ τώρα με μόνο 20€ (Κέρδος 5€)!

4) Στρώμα Μπεμπέ από 15€ τώρα με μόνο 10€ (Κέρδος 5€)!

 

Εκτυπώστε εδώ το κουπόνι της προσφοράς!

coupon mamakis Stromata 21 05 2017

 

Πληροφορίες

To έμπειρο συνεργείο καθαρισμού του Στέφανου Μαμακή - Lifting Home, σας προσφέρει επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση με ατμό των στρωμάτων σας με έκπτωση έως -35%!

Το συνεργείο καθαρισμού χώρων Μαμακής Στέφανος - Lifting Home βρίσκεται στην Ελεούσα Ιωαννίνων (Σκουφά 10) και σας προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών καθαρισμού χώρων με χρήση προηγμένων τεχνολογιών, πιστοποιημένων με ISO 9001 : 2008 .

 

Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτήρια και την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαγείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!

Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών-Καναπέ γίνεται σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες σαλονιών και καναπέ οι οποίες έχουν λερωθεί με τυχόν λεκέδες από νερό (νεροκηλίδες), λάδι, αίμα, φαγητά, γάλα, καφέ, ούρα και λεκέδες από ιδρώτα.Τα 4 βήματα βιοκαθαρισμού

Τα 4 βήματα βιοκαθαρισμού

Akari-test :

Akari test. 400x225jpg  

Λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας, και εξακριβώνεται ο βαθμός μόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.

Εσωτερικός Καθαρισμός :

Skoupa Kirby 250x333

Εσωτερικός οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, χωρίς νερό, χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με το ειδικό μηχάνημα της KIRBY, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεασπόρους μούχλας, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.

Εξωτερικός Καθαρισμός :

bio production katharistiko 300x300

Ο εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου. Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο (απολυμαντικό) και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της Solution, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

Aντιαλλεργική προστασία Allerg – Stop Repellant:

alerg stop repell

Οικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροβίων και των αλλεργιογόνων ουσιών με αντιαλλεργικό σπρέι. Το νέο αντιαλλεργικό προϊόν Allerg – Stop Repellantκατέχει το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Εγκρισεις Αδείας: ΤΠ19-0052/2011. Αποτελεσματικό 100% στην εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων, ψύλλων & κοριών .Το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο με με φυσική δραστική γερανιόλη που εγγυάται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

 

            

Επικοινωνία

Σκουφά 10, Ελεούσα Ιωάννινα, Τ.Κ. 45500

Τηλέφωνο: 2651063377

Κινητό : 6934 236548

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εντοπίστε το κατάστημα στο χάρτη

e-max.it: your social media marketing partner
Εκτύπωση